///Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Thermoprosopsis KNAUF

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Thermoprosopsis KNAUF

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Thermoprosopsis KNAUF

Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης με την εγγύηση της Knauf, κορυφαία εταιρεία παραγωγής δομικών υλικών και ολοκληρωμένων συστημάτων δόμησης, με παρουσία στην Ελλάδα από το 1991. Εξοικονομήστε ενέργεια, προστατέψτε το σπίτι σας και προσθέστε αξία στην περιουσία σας.

Ρωτήστε για το προϊόν

Κατηγορίες: , Κατασκευαστές: .

Περιγραφή

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος THERMOPROSOPSIS :

Εγγύηση και τεχνογνωσία του Ομίλου Knauf

Ο όμιλος Knauf είναι ο κορυφαίος παραγωγός δομικών υλικών και ολοκληρω- μένων συστημάτων δόμησης στην Ευρώπη, με περισσότερα από 100 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και με βιομηχανική παρουσία στην Ελλάδα από το 1991.

Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις ΕΟΤΑ

Καλύπτει πλήρως τις απατήσεις της Ευρωπαϊκής οδηγίας ETAG 004 που αφορά τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης και διαθέτει σήμανση CE. Πέρασε με άνεση όλες τις εργαστηριακές δοκιμές που προσομοιάζουν εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες και μεγάλες αυξομειώσεις θερμοκρασίας, υγρασίας.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Καταργεί τις θερμογέφυρες, αξιοποιεί την θερμοχωρητικότητα των δομικών στοιχείων και εξασφαλίζει θερμική άνεση εξισώνοντας εύκολα τη θερμοκρασία της εσωτερικής επιφάνειας των δομικών στοιχείων με αυτή του αέρα στο εσωτερικό τους μειώνοντας σημαντικά τις δαπάνες θέρμανσης τον χειμώνα και αυτές του δροσισμού το καλοκαίρι.

Εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου

Δεν απαιτείται να χτιστεί διπλός (μπατικός) εξωτερικός τοίχος με αποτέλεσμα να κερδίζονται πολύτιμα τετραγωνικά μέτρα ωφέλιμης επιφάνειας.

Προστατεύει το φέροντα οργανισμό

από τις θερμικές καταπονήσεις και τη συμπύκνωση υδρατμών.

Πλήρης στεγάνωση των προσόψεων

Τέλεια προστασία από το νερό της βροχής και την εξωτερικά εισερχόμενη υγρασία με παράλληλη προστασία από την μούχλα, τα βακτηρίδια και την εσωτερική υγρασία μέσω της εξασφάλισης ομοιόμορφης εσωτερικής θερμοκρασίας.

Αποφυγή ρηγματώσεων στον εξωτερικό σοβά

Λόγω της εξαιρετικής ποιότητας και της ελαστομέρειας των υλικών του συστήματος οι τελικές επιφάνειες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στις ρηγματώσεις και τα χρώματά τους δεν ξεφλουδίζουν (τελικά επιχρίσματα έγχρωμα στη μάζα τους).

Ιδανικός τρόπος αναπαλαίωσης και θερμομόνωσης υφισταμένων κτιρίων

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του συστήματος δεν διακόπτεται η λειτουργία του κτιρίου ενώ διατηρείται η εξωτερική αρχιτεκτονική του ταυτότητα.

Προσθέτει αξία στην περιουσία σας

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ.) τα κτίρια υποχρεούνται να αποκτήσουν ενεργειακό πιστοποιητικό που θα επιδεικνύεται υποχρεωτικά σε κάθε πράξη αγοραπωλησίας ή εκμίσθωσης ακινήτου. Θα εκδίδεται από πιστοποιημένο ενεργειακό επιθεωρητή και θα επηρεάζει άμεσα την εμπορική αξία του ακινήτου.

Aρχιτεκτονική ελευθερία

Η μεγάλη ευκολία διαμόρφωσης των υλικών του συστήματος επιτρέπει την δημιουργία ιδιαίτερα ελκυστικών προσόψεων.

Φυλλάδια

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης KNAUF THERMOPROSOPSIS