Από το 1958 στο χώρο της δόμησης…

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1958 από τους Σταύρο και Ηλία Κούρτη με αντικείμενο την εμπορία, κατασκευή και τοποθέτηση χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος. Την δεκαετία του 90, η εταιρεία ολοκλήρωσε έναν μεγάλο κύκλο επενδύσεων, που είχε ως αποτέλεσμα την εξ’ ολοκλήρου αναβάθμιση του παραγωγικού εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το γεγονός αυτό κατέταξε την εταιρεία μας ως την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος και με βάση τον μηχανολογικό της εξοπλισμό μια από τις πιο σύγχρονες στην Ευρώπη

Παράλληλα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Λεωφόρο Αλίμου 119 στην Αργυρούπολη, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εμπορία δομικών, μονωτικών, στεγανωτικών και ηχομονωτικών υλικών. Με το πέρασμα των χρόνων και την συνεργασία με μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, η εταιρεία μας είναι καταξιωμένη στον τομέα της, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την δόμηση και την ανακαίνιση.

Σήμερα από τις εγκαταστάσεις μας διακινούνται σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα μέσα, προς ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες και συνεργεία, υλικά που εντάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες :

Οι πιο πάνω τομείς καλύπτονται από ενιαίο τεχνικό τμήμα πωλήσεων το οποίο προδιαγράφει και υποστηρίζει τεχνικά όλα τα υλικά σε κάθε κατασκευή.

Από τις αρχές του 2014 αποφασίσαμε να επεκταθούμε και στο χρώμα με ένα νέο κατάστημα στην Λεωφόρο Αλίμου 116. Κεφαλαιοποιώντας την εμπειρία 50 ετών με τα δύο πρότυπα καταστήματα δομικών & μονωτικών υλικών σε Άλιμο και Κορωπί, το νέο εγχείρημα της εταιρείας μας φιλοδοξεί να συμπληρώσει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο με κορυφαίες λύσεις που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος συγκεντρωμένες που θέλει να επισκευάσει, να ανακαινίσει, να αναβαθμίσει ενεργειακά, να μονώσει σωστά και βεβαίως να βάψει το σπίτι του, το εξοχικό του ή την επιχείρησή του.