Γυψοσανίδες KNAUF

Γυψοσανίδες KNAUF

Οι γυψοσανίδες είναι τα σύγχρονα υλικά για δόμηση και διακόσμηση κάθε εσωτερικού χώρου.  Από το Σεπτέμβριο του 1991 παράγονται στην Ελλάδα από την Knauf  και φέρουν πιστοποίηση ποιότητας EN/ISO 9001 από το 1997.

Ρωτήστε για το προϊόν

Κατηγορίες: , , Κατασκευαστές: .

Περιγραφή

Τα συστήματα Ξηράς Δόμησης με γυψοσανίδες Knauf αποτελούνται από γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, μεταλλικά προφίλ, εξαρτήματα και υλικά επεξεργασίας επιφανειών. Είναι τα σύγχρονα υλικά για δόμηση και διακόσμηση κάθε εσωτερικού χώρου. Διακρίνονται σε Συστήματα Οροφών, Τοιχοποιίας και Επενδύσεων Τοίχων. Προσφέρουν ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορη και στεγνή τοποθέτηση, θερμομόνωση, ηχομόνωση, αντισεισμικότητα και ευχάριστο κλίμα περιβάλλοντος χώρου.

Η γυψοσανίδα παράγεται από τον Σεπτέμβριο 1991 στην Ελλάδα από την Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. και φέρει πιστοποίηση ποιότητας EN/ISO 9001 από το 1997.

Ο γύψος αποτελεί τη βάση του σύγχρονου υλικού δόμησης τη γυψοσανίδα. Οι γυψοσανίδες Knauf είναι επίπεδα ορθογώνια δομικά στοιχεία που αποτελούνται από πυρήνα γύψου επενδυμένο από τις δύο πλευρές με ειδικό χαρτί για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη επιφάνεια. Σύμφωνα με τον προορισμό της γυψοσανίδας προσδίδονται στο γύψο και στο χαρτί με πρόσμικτα και ειδική επεξεργασία οι απαιτούμενες ιδιότητες.