Χρώματα

Βρείτε στο κατάστημα χρωμάτων της εταιρείας μας στον Άλιμο, οτιδήποτε χρειάζεστε για να βάψετε το σπίτι, το εξοχικό ή την επιχείρησή σας. Το έμπειρο & τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό θα είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψει αναφορικά με την παράδοση & εφαρμογή των χρωμάτων της αρεσκείας σας.

Ρωτήστε για το προϊόν

Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Το κατάστημα χρωμάτων της εταιρείας μας  φιλοδοξεί να συμπληρώσει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο με κορυφαίες λύσεις που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος συγκεντρωμένες σε ένα χώρο. Απευθύνεται σε όποιον θέλει να επισκευάσει, να ανακαινίσει, να αναβαθμίσει ενεργειακά, να μονώσει σωστά και βεβαίως να βάψει το σπίτι του, το εξοχικό του ή την επιχείρησή του.

Συμβουλευτείτε μας για την κατάλληλη επιλογή υποστρωμάτων & αποχρώσεων για κάθε εσωτερικό/ εξωτερικό χώρο ή ειδική εφαρμογή. Οι Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης της εταιρείας μας είναι δίπλα στον επαγγελματία ελαιοχρωματιστή και τον ιδιώτη ώστε να κάνουν καλύτερη δυνατή επιλογή όντας ενημερωμένοι τόσο για τις ιδιότητες, αντοχές & πλεονεκτήματα του κάθε υλικού, όσο και για την αισθητική αρτιότητα των εναλλακτικών αποχρώσεων. Επιπλέον, το έμπειρο & τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό θα είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψει αναφορικά με την παράδοση & εφαρμογή των χρωμάτων της αρεσκείας σας.

Δείτε περισσότερα στο site του καταστήματος χρωμάτων πατώντας εδώ