Σύστημα δαπέδου Knauf Vidifloor

Σύστημα δαπέδου Knauf Vidifloor

Το Knauf Vidifloor είναι ένα σύστημα πλωτού ξηρού δαπέδου από εργοστασιακά επικολλημένες πλάκες ινογυψοσανίδας που αντικαθιστά τις κονίες δαπέδων.

Ρωτήστε για το προϊόν

Κατηγορίες: , , Κατασκευαστές: .

Περιγραφή

Το Knauf Vidifloor είναι ένα σύστημα πλωτού ξηρού δαπέδου από εργοστασιακά επικολλημένες πλάκες ινογυψοσανίδας που αντικαθιστά τις κονίες δαπέδων. Εξαιτίας της μεγάλης πυκνότητας των πλακών >1250Kg/m3, το μικρό συνολικό πάχος της τάξης των 20 και 25mm, αλλά και της ευκολίας στην τοποθέτησή τους, αποτελεί το ιδανικό σύστημα για την βελτίωση της ηχομόνωσης δαπέδων υφιστάμενων κτιρίων.

Οι πλάκες παράγονται υπό πίεση από γύψο οπλισμένο με ίνες σελουλόζης και ειδικά επεξεργασμένο με υδροαπωθητικά πρόσμικτα για μεγάλη αντοχή στην υγρασία. Οι μικρές διαστάσεις των πλακών 500x1500mm και τα αντίστοιχα χαμηλά βάρη (24 και 30Kg/m2 για πάχη 20 και 25mm αντίστοιχα) τις καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστες τόσο στην μεταφορά, όσο και στην εφαρμογή τους.

Τα ειδικά διαμορφωμένα άκρα με περιμετρική πατούρα 5cm διευκολύνουν τη συναρμογή των πλακών οι οποίες επικολλούνται στην επιφάνεια της πατούρας και στη συνέχεια βιδώνονται με αιχμηρές βίδες μεταξύ τους.

Το σύστημα δαπέδου Knauf Vidifloor είναι βατό μερικές μόνο ώρες μετά την τοποθέτησή του και μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε τελικό δάπεδο π.χ. κεραμικά πλακίδια, πέτρα, ξύλο, πλαστικά δάπεδα, εποξειδική βαφή κλπ. Τέλος, ο ικανοποιητικός συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας των πλακών τις καθιστά κατάλληλες να συνδυαστούν με οποιοδήποτε σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη θερμική άνεση με μικρότερο ενεργειακό κόστος.

Φυλλάδια

Σύστημα δαπέδου Knauf Vidifloor