Καλέστε μας: 210 99.16.519, 210 99.13.801 & 210 99.62.636
­

Penetron Acrylic Patch

Το Penetron Acrylic Patch είναι ένα ενός συστατικού τσιμεντοειδούς βάσης επισκευαστικό κονίαμα με τροποποιημένα πολυμερή για χρήση σε κάθε εφαρμογή επιδιόρθωσης και επισκευής.

Κατηγορίες: , Κατασκευαστές: .

Περιγραφή Προϊόντος

Το Penetron Acrylic Patch είναι ένα ενός συστατικού τσιμεντοειδούς βάσης επισκευαστικό κονίαμα με τροποποιημένα πολυμερή για χρήση σε κάθε εφαρμογή επιδιόρθωσης και επισκευής. Το Penetron Acrylic Patch είναι ένα έτοιμο προς χρήση επισκευαστικό κονίαμα, ελεγχόμενης συρρίκνωσης και πρώιμης ανάπτυξης αντοχών. Οι τελικές αντοχές που παίρνει το Penetron Acrylic Patch είναι μεγαλύτερες αυτών του σκυροδέματος.

Εφαρμογές

Η ανάπτυξη υψηλών αντοχών σε φαινόμενα όπως, αντοχή σε θλίψη, εφελκυσμό και κάμψη καθώς και η εξαιρετική ικανότητα συγκόλλησης, καθιστούν το Penetron Acrylic Patch εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές επισκευής κάτω από διαφορετικές συνθήκες όπως: γέφυρες, ταβάνια, σωλήνες από σκυρόδεμα, προκατασκευασμένα στοιχεία σκυροδέματος, υπόγειες δεξαμενές λυμάτων, χώρους φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων, χώρους στάθμευσης και ράμπες, σκαλοπάτια, πισίνες κ.α.

Η γρήγορη ανάπτυξη αντοχών του Penetron Acrylic Patch αποτελεί εξαιρετικό πλεονέκτημα για περιπτώσεις επισκευών όπου ο χρόνος ωρίμανσης πρέπει να ελαχιστοποιηθεί, όπως για παράδειγμα εργασίες επισκευής σε αυτοκινητόδρομους ή βιομηχανικές μονάδες. Το Penetron Acrylic Patch επιτυγχάνει τις μισές αντοχές του το πρώτο εικοσιτετράωρο και μπορεί να δεχθεί κυκλοφορία μία ώρα μετά την αρχική εφαρμογή του. Η καλή ικανότητα συγκόλλησης του Penetron Acrylic Patch εγγυάται μόνιμη και ανθεκτική επισκευή σε κοιλότητες, τρύπες, ρωγμές και σε κάθε είδους επισκευή επιφανειών από σκυρόδεμα ή stucco.

Η ικανότητας συγκόλλησης του Penetron Acrylic Patch οφείλεται στα πρόσθετα συνθετικά πολυμερή τα οποία εξασφαλίζουν παράλληλα και την στεγανότητα της επισκευής σε θετικές πιέσεις υγρασίας νερού. Το Penetron Acrylic Patch μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επισκευές σε κατασκευές που πρέπει να παραμένουν στεγανές, σε σωλήνες από σκυρόδεμα που μεταφέρουν υγρά και γενικά σε εφαρμογές που είναι βυθισμένες σε νερό.