Περιγραφή Προϊόντος

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Pool Paint είναι εποξειδικό χρώμα 2 συστατικών, ειδικά σχεδιασμένο για μέγιστη αντοχή κάτω από το νερό. Κατάλληλο για πισίνες από τσιμέντο αλλά και μεταλλικές επιφάνειες. Παρέχει γυαλιστερή και ελαστική επιφάνεια ιδιαίτερα ανθεκτική στα συστήματα καθαρισμού και τα χημικά της πισίνας. Έχει εξαιρετική πρόσφυση και μεγάλη αντοχή στην τριβή, τα οξέα τα αλκάλια και το νερό, προσφέροντας μακροχρόνια προστασία.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές χωρίς σκόνη, λάδια, σαθρά υλικά ή παλιά χρώματα ενός συστατικού. Στην προς βαφή επιφάνεια τρίψτε καλά και εφαρμόστε 2 με 3 χέρια Pool Paint. Σε καινούργια πισίνα εφαρμόστε το χρώμα, τουλάχιστον 28 ημέρες μετά την κατασκευή της.

Για την εφαρμογή του Pool Paint, ανακατεύουμε το Α΄ συστατικό και σταδιακά προσθέτουμε διαλυτικό Pool Paint. Στη συνέχεια προσθέτουμε ολόκληρη την ποσότητα του Β΄ συστατικού και αναδεύουμε πολύ καλά για 3 λεπτά. Το χρώμα πρέπει να παραμείνει για 15 λεπτά μετά την ανάμιξη των δύο συστατικών και μετά να εφαρμοσθεί. Ο χρόνος ζωής του μίγματος είναι 4 με 6 ώρες, για θερμοκρασία περιβάλλοντος 30°C και 20°C αντίστοιχα.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Λευκό και γαλάζιο.